Høsten nærmede sig men så kom der regn

 Vi har fået slået græsset som er en del af det foder vi har til køerne
 Majsen står også godt i år.

Jesper var kommet igang med at høste for dyrlægen og blev heldigvis også færdig inden der kom regn vi har ca fået 40 mm på de sidste 2 dage.....
I lørdags d. 6 aug 11 holde vi nabogårde komsammen kl 18.00, det vil sige at jesper tog ud og høste kl 17.00, da vi har se at der skulle kommet meget regn (hvilket der også gjorde) så er det bare man tar det hele i stiv arm.Når naboerne mødes har alle en ret med...jeg stod for noget af kødet som skulle på webberen...det hel gik så fint men det er travlhed når der også er 4 børn, men de 2 store piger er godt til at hjælpe til bla. med de 2 små....Vi var 16 person ialt 9 voksene og 7 børn.

Igår skulle de store piger atter hjem til Bornholm og deres hverdag...skolestart er jo om hjørnet. Kl 11.00 satte Jesper de 2 små af hos farmor og farfar. ( de var babysitter ) De store piger , jeg og Jesper kørte mod København.
Vi nåede lige en tur i Fields og shoppe og spise inden pigerne skulle med bussen fra Københavns hovedebanegård mod Bornholm via Ystad.
Jesper og jeg havde nu en halv fridag og det blev en tur ned af strøget og i de små gade. Ville drikke en kop et eller andet på Kong Hans men der var sørme ferielukket. Vi fandt en cafe og fik en kaffelatte og en lang snak om alle de ting man ikke helt for talt om i hverdagen med arbejde og børn.....kan anbefales og det er vi heldigvis gode til men vi skal nok prøver at blive bedre til det....
Idag skinner solen atter og det blæser meget så alt tørrer igen.....

Kommentarer

Populære opslag