Super weekend....med fuldt program...

Vi har i lørdag i Tivoli og se Rasmus Klump forstilling i Glas salen og det var bare rigtigt godt og det var betagende for både børn og voksene. Man måtte ikke fotografere under forstillingen så her et hurtigt billede inde det gik løs.
Inden turen gik til Tivoli var de to små og jeg i mødre gruppen og det var hyggeligt, far var i mejetærskerne for at få det sidste høst i hus inden alt det dårlige vejr skulle komme... Det var faktisk meningen at vi skulle have farmor med i Tivoli da vi ikke viste om far kunne få høstet færdig men men far var klar kl 13.15 og der skulle vi køre så farmor overlod sin plads til far. Det var en rigtig dejlig dag og trætte var vist alle på vejen hjem, da sådan en dag os byder på udfortninger i forhold til at Villiam & Lotus kun er 3 1/2 og 5 år og en hel have fuld af forlystelser og sjov.
Vi spist på Brdr.Price i Tivoli og det er bare altid godt. Lotus & Villiam bestilte høns i tartelette og det smagte som en drøm og der blev spist op.

Jesper og jeg ville prøve deres ribes sandwich og dertilgør det deres hjemme lavet fritter og dip...det er vist ikke sidste gang vi



  


Søndag d 17/8-14.. startet iben på efterskolen Næsgaard i stubbekøbing.
Jeg og de 2 små drog afsted da jesper lige havde fået presset 122 big-balle som skulle i hus så hurtigt som muligt inden alt regnen.Det var en lang tur men det gik fint. Vi fik set Iben nye hjem/værelse og var til info møde i hallen og familie møde tog Iben og Ibens far stefan sig af da de små ikke lige kunne være med til det.


Så kære Iben...Håber du får et dejligt år.

Kommentarer

Populære opslag