Thomas Rodes stenalderbrød
STENALDERBRØD
Tid: ca. 15 min. plus bagetid
(4 pers.)
100 g græskarkerner
100 g solsikkekerner
100 g hørfrø
100 g sesamfrø
100 g mandler
100 g valnødder
5 æg 2
spsk. olivenolie
2 tsk. salt
100 g tørrede frugter (f.eks. figner og abrikoser)
1. Tænd ovnen på 160 grader.
2. Bland alle ingredienserne sammen, og kom massen i en rugbrødsform foret med bagepapir. Glat overfladen, og bag brødet i ca. 1 time.
3. Afkøl brødet, før det skæres i skiver.
Tid: ca. 15 min. plus bagetid
(4 pers.)
100 g græskarkerner
100 g solsikkekerner
100 g hørfrø
100 g sesamfrø
100 g mandler
100 g valnødder
5 æg 2
spsk. olivenolie
2 tsk. salt
100 g tørrede frugter (f.eks. figner og abrikoser)
1. Tænd ovnen på 160 grader.
2. Bland alle ingredienserne sammen, og kom massen i en rugbrødsform foret med bagepapir. Glat overfladen, og bag brødet i ca. 1 time.
3. Afkøl brødet, før det skæres i skiver.
Kommentarer
Send en kommentar
Tak for at du læste med.